אורן בושרי, משרד עורכי דין
רשלנות רפואית, נזקי גוף, תעבורה

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 כרטיס אישיכרטיס אישי   התחבר כדי לבדוק מסרים אישייםהתחבר כדי לבדוק מסרים אישיים   התחברהתחבר 

התיישנות על דו"ח מצלמה

שליחת הודעה חדשה   תגובה להודעה    עמוד ראשי -> תעבורה - עורכי דין לתעבורה עונים - עבירות תנועה ( תעבורה ) - דוחות תנועה
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
חגי
אורח

הודעהנשלח: 06/01/2005 ב- 16:36:00 

התיישנות על דו"ח מצלמה

תגובה עם ציטוט

קיבלתי דוח ב-12.04 על כך שצולמתי נוסע 90 קמ"ש היכן שמותר 60 קמ"ש - ב-1.9.03 (!).
זו הודעה ראשונה ששלחו אלי (אין לי ספק) אך מדובר ברכב ליסינג.

ידוע לי שיש התיישנות של שנה אחת אבל הליסינג מסבך את העניין.
מה אומר החוק?
מה כדאי לעשות? לשלם את הקנס ולקבל 8 נקודות? להשפט? לבקש ביטול?

נראה לי שלא נהגתי ברכב (אני נוהג להשאילו לחבר מסויים) אבל אין לי שום דרך לברר מה קרה לפני 16 חדשים. האם זה טיעון קביל?

האם במשפט אני עלול לקבל עונש כבד יותר מאשר בברירת הקנס?

תודה מראש...
חזור למעלה
עו"ד בושרי
מנהל האתר

הצטרף בתאריך: 17/10/2005 ב- 12:01:56

הודעהנשלח: 07/01/2005 ב- 12:51:00 

דוגמת פנייה לתביעות במקרה של דוח מצלמה

תגובה עם ציטוט

לא חלפה שנה כך ניראה מהיום שנודע למשטרה שאתה זה שנהגת ברכב ולכן עצתי: זנח את טענת ההתיישנות.

לגבי העובדה כי אינך יודע מה היה לפני 16 חודשים אין זה טיעון קביל. גם אם הרכב היה בחזקת אחר הרי אם לא תגיד אצל מי, תורשע מעצם הבעלות. כך בחוק.

כל שהינך יכול לעשות זה לבקש מהתביעות את פלט המצלמה ואת תעודת עובד ציבור (תע"צ) לפיה תוכל ללמוד אם היה פגם כלשהו באופן הפקת הצילום. תוכל להוריד דוגמת פנייה כזו באתר (פרק דוג'' וכתבי טענות).

באשר לשאלתך האחרונה, בית המשפט אינו מוגבל לפסוק ברירת קנס.
חזור למעלה
צפה בכרטיס האישי של המשתמש שלח מסר אישי שלח דואל בקר באתר הבית של המשתמש MSN Messenger
אורח

הודעהנשלח: 09/03/2010 ב- 12:00:57 

תגובה עם ציטוט

קראתי את תשובתכם לשאלה הקומת אולם אני לא מצליח לאתר את הדוגמאות שציינתם באתר. האם הסרתם אותם? (בכל זאת השאלה משנת 2005....)
תודה מראש,

אלון
חזור למעלה
עו"ד בושרי
מנהל האתר

הצטרף בתאריך: 17/10/2005 ב- 12:01:56

הודעהנשלח: 07/04/2010 ב- 16:46:38 

תגובה עם ציטוט

פשוט תבקש פלט תמונה ותע"צ (תעודת עובד ציבור) תקינות המכשיר. זה הכל
חזור למעלה
צפה בכרטיס האישי של המשתמש שלח מסר אישי שלח דואל בקר באתר הבית של המשתמש MSN Messenger
הצג הודעות קודמות:   
שליחת הודעה חדשה   תגובה להודעה    עמוד ראשי -> תעבורה - עורכי דין לתעבורה עונים - עבירות תנועה ( תעבורה ) - דוחות תנועה כל הזמנים הם שעון ישראל (GMT + שעתיים)
עמוד 1 מתוך 1

עבור:  
אתה יכול לשלוח הודעות בפורום זה
אתה יכול להגיב להודעות בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה